Contact

Heeft u een dringende vraag, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met de praktijk. Wilt u zich inschrijven? Dit kan onze via speciale inschrijfpagina.

Kijk ook eens op onze pagina Veelgestelde vragen. Hier staan antwoorden op veelvoorkomende vragen over behandelingen en gebitsverzorging

Bellinkplein 3
4331 GZ Middelburg
Telefoon: 0118-774114
info@tandartspraktijkdieleman.nl

praktijk AGB code 12007321

Contactformulier

Klachten

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden, vraag ons om een verhelderend gesprek. Uw tandarts kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Komt u er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie, de NMT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u gebruik maken van de NMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Daarbij zijn twee mogelijkheden, namelijk bemiddeling en formele klachtbehandeling, resulterend in een uitspraak.

Tarieven

In de Nederlandse wet zijn alle prestaties, codes en tarieven voor tandheelkundige behandelingen vastgesteld door de NZa, de Nederlandse Zorgautoriteit.

Tandheelkunde tot en met 18 jaar valt onder de basisverzekering en is voor kinderen gratis. Het eigen risico wordt dus niet aangesproken. Boven de 18 jaar zijn vergoedingen afhankelijk van uw tandartsverzekering.

De actuele tarieven voor tandheelkundige verrichtingen zijn  op de website van de NZA terug te lezen.

De actuele tarieven voor tandtechniek kunt u hier vinden.

De actuele tarieven voor tandtechniek dat wij in eigen beheer uitvoeren kunt u hier vinden

Kom jij ons team versterken?