Esthetische behandelingen

Esthetische tandheelkunde

Of u tevreden bent over uw gebit, dat bepaalt u zelf/ Niet tevreden? Vraag ons dan om advies, wij zijn u graag van dienst. Of het nu gaat om verkleurde, scheve tanden of behandeling na een ongeval. Wij helpen u graag.

Bleken

Een mooi wit en gezond gebit, wie wil dat niet? Ik krijg steeds vaker de vraag of het bleken van tanden kan. Dat kan zeker, maar niet altijd. Veel factoren zijn van invloed op de gezondheid én de kleur van tanden en kiezen. Denk aan roken, het drinken van koffie, poetsgewoontes en het ouder worden. Overweegt u het bleken van uw tanden? Komt u dan langs voor een advies. Wij kunnen goed beoordelen of het bleken van de tanden voor u een goede optie is. Zo ja, dan kan dat bij ons in de praktijk of we bereiden een mooie set voor zodat u thuis kunt bleken. Wij werken met de producten van Philips Zoom. Een veilige manier van bleken die uw tanden niet aantast. De producten van Philips zijn gepatenteerd en mogen alleen binnen de tandartspraktijk worden toegepast. Wees terughoudend met producten die u online of elders aangeboden krijgt. Ook whiteningtandpasta’s kunnen schadelijk zijn. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor u, neem contact met ons op. Ook als u geen patiënt bij ons bent, helpen wij u graag.

Facings en kronen

Kronen en facings worden bij ons in de praktijk gemaakt. Zogenaamde ‘Cerec-kronen’. Binnen een aantal uur kunnen wij een mooi werkstuk voor u maken. Soms kan het nodig zijn om de kronen bij een gespecialiseerde tandtechnieker te laten maken. Deze specialisten op het gebied van het vervaardigen van kronen en facings worden vrijwel vanaf het begin van een behandeling nauw betrokken bij het hele proces. (Zie ook odch.nl ) Na het voorbereiden (prepareren) van de te behandelende tand of kies, wordt er een scan gemaakt waar vervolgens door een tandtechnieker een kroon of facing van wordt vervaardigd.

De kleur van kroon of facing wordt in overleg met cliënt bepaald. Na twee tot drie weken zal de kroon of facing gereed zijn en wordt deze door ons worden geplaatst. In de tussentijd helpen wij u met een tijdelijke, kunststof oplossing. We werken samen met u en de tandtechnieker naar het perfecte eindresultaat; een stralende en gezonde lach.

Standsveranderingen

Niet tevreden over de stand van uw tanden? Wij kunnen u helpen met een comfortabele en goede behandeling om dit op te lossen. Wij werken met de nieuwste, onzichtbare beugels van SureSmile® Aligners. Deze onzichtbare beugels hebben een nauwkeurige pasvorm die ervoor zorgt dat de aligners comfortabel zitten en nauwelijks zichtbaar zijn voor je omgeving. Geen complexe beugelframes nodig, maar een vrijwel onzichtbare en uitneembare beugel voor een stralend gebit.

Met SureSmile bieden wij je een esthetische orthodontische behandeling, ook wel clear aligners genoemd. Met SureSmile Aligners worden je tanden geleidelijk van stand veranderd door het dragen van een reeks transparante, op maat gemaakte, uitneembare hoesjes. SureSmile Aligners zijn een esthetisch, comfortabel alternatief voor de vaste slotjes beugels. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van metalen-, keramische slotjes en draden zoals bij traditionele vaste beugels. Het gebit is gemakkelijk te reinigen doordat de Aligners uitneembaar zijn. Zelfs je omgeving zal nauwelijks merken dat je een orthodontische behandeling ondergaat. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor u, neem contact met ons op. Ook als u geen patiënt bij ons bent, helpen wij u graag.

Spoedgeval?

Indien de praktijk gesloten is en er sprake is van

> een ernstige pijnklacht
> tandletsel na een ongeval
> nabloeding na een tandheelkundige ingreep

dan kunt u telefonisch contact opnemen met Dental365 Spoed Tandarts Zeeland: tel: 085-0189421
Zie voor meer informatie de website:
dental365.nl/spoed-tandarts

LET OP: de spoeddienst is uitbesteed. Dental365 brengt mogelijk (extra) kosten in rekening voor de zorg die zij verlenen.
De kosten dient u direct per pinbetaling te voldoen. Houdt hier rekening mee!

Heeft u een niet-ernstige pijnklacht die u door ons wilt laten behandelen tijdens de openingstijden van de praktijk,
neemt u dan tijdig contact met ons op voor het inplannen van een afspraak

Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar van:
8:30 – 12:30u en van 13:30 – 16:30u
(vrijdag tot 14:30).

Tel. 0118 774114

Openingstijden


Telefonisch zijn wij tijdens openingsdagen bereikbaar van:

8:30 – 12:30u en van 13:30 – 16:30u (vrijdag tot 14:30u).
Tel. 0118 774114

Tijdens deze dagen is de praktijk gesloten: 
Goede vrijdag:      vrijdag 29 maart   
Cursus:                  woensdag 10 april
Hemelvaart:          donderdag 9 t/m vrijdag 10 mei
Pinksteren:           maandag 20 mei
Cursus:                 donderdag 30 mei
Zomervakantie:    maandag 15 juli t/m zondag 4 augustus

Let op:
Tussen 8:00 en 20:00 is het voor de locatie Bellinkplein betaald parkeren in het centrum. Voor meer informatie over parkeermogelijkheden, bezoek de website van de gemeente: parkeren in Middelburg.