Over ons

Middenin het historische centrum van Middelburg vindt u tandheelkunde, mondzorg en esthetiek onder één dak. Een veelzijdige, innovatieve aanpak die voortkomt uit liefde voor ons vak. Tandarts Anna Dieleman vormt samen met goed opgeleide preventie-assistentes, paro-preventie assistentes, mondhygiënistes en een tandprotheticus een hecht, bevlogen team dat de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgt en graag op zoek gaat naar de best mogelijke oplossing voor uw vragen, klachten én wensen. Onze werkwijze? Net zo Zeeuws als de roots van Anna: duidelijk, open, persoonlijk, kwalitatief en no-nonsense.

Dat de praktijk haar deuren opende in Middelburg is geen toeval – het is de geboortestad van Anna. Na het behalen van haar Master in Dentistry aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA) begon het langzaam te kriebelen: het idee voor een eigen praktijk, in het vertrouwde Zeeland, met volop ruimte om haar brede interesse in tandheelkunde vorm te geven. Dit kwam in een stroomversnelling toen zij in 2013 samen met haar man Daniël de kans kreeg om midden in de hoofdstad deze behandelruimte over te nemen.

Haar missie is nog altijd onveranderd: u zo goed mogelijk in staat stellen zelf uw gebit gezond te houden, door het geven van informatie, praktische tips en indien nodig behandelingen. Maar met de groei van het team en regelmatige bijscholing is daar in de loop der jaren een breed scala aan gespecialiseerde diensten bijgekomen. Zo heeft Anna de Advanced Cursus Restauratieve Tandheelkunde afgerond. Is ze gespecialiseerd in het behandelen van tongriempjes en lipbandjes, doorzichtige beugels, en ook botoxbehandelingen behoren tot haar expertises.

Schroomt u dus niet om ál uw wensen en behoeften aan ons kenbaar te maken! Wij kunnen deze in veruit de meeste gevallen vervullen binnen de praktijk. Onderling overleg is vanzelfsprekend, zowel met u als binnen het team, en in het geval van een doorverwijzing onderhouden we nauw contact met de betreffende specialist. Zo bent u altijd in goede, vertrouwde handen.

Anna Dieleman

Tandarts
BIG registratie 59914938402
AGB code 12812153

Maak kennis met ons team

Saskia

Praktijk Manager

Katima

Tandarts
BIG registratie 49921730402
AGB code 12100085

Ilona

Preventie assistente

Carola

Preventie assistente

Miranda Sturm

Preventie assistente

Marije van Langevelde

Mondhygiëniste

Gertrud Rauwerda

Mondhygiëniste

Joanne

Assistente

Roel Kosters

Prothese technicus

Francine de Haes

Mondhygiëniste

Ilse van Noorden

Preventie assistente

Jozefien Vogel

Assistente

Jolijn Vermue

Paro-preventie

Bianca Izeboud

lactatiekundig IBCLC

Loes Huissen

lactatiekundig IBCLC

Lijkt jouw dit ook wel een heel leuk team om in te werken?

Genoeg informatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak

Meer informatie? Zie onze pagina behandelingen.