logo-team-dieleman

Tussenstand

€ 16.460,15

Giro Di Kika

900 Km en 16000 hoogtemeters in zes dagen. Team Tandartspraktijk Dieleman (Daniel, Jona, Lars, Ruben en Peter) hebben uw hulp nodig. Met de diagnose kanker sterft nu nog een op de vier kinderen. Dat kan en moet beter, 95 procent genezing in 2025 is het doel. Draag uw steentje bij en sponsor!

 

Op deze website kunt u de aanloop naar de Giro di kika op de voet volgen.

Aantal dagen tot Giro di Kika:
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Het Team

Daniël

Daniël

Kinderkanker… Een van de grootse angsten van elke ouder.

 Als vader van een kerngezond klein jongetje David, (die trouwens ook een broertje of zusje verwacht in Augustus) is het idee van het verliezen van een kind aan deze ziekte mijn allergrootste nachtmerrie. 13 jaar geleden ben ik zelf geconfronteerd met het extreme verdriet dat kanker met zich mee brengt, dus, sprong ik gelijk in actie toen ik hoorde van dit initiatief: 6 dagen het uiterste uit jezelf halen, en zo bijdragen aan het redden van kinderlevens.

Wij gaan als ploeg ervoor zorgen dat we allemaal deze fysieke opgave volbrengen. Nu is het aan iedereen die dit leest om samen dit ook een financieel succes te maken.

 

We gaan ervoor!!!

daniel
Peter

Peter

Ik ben opgegroeid in Oostvoorne, onder de rook van de Rotterdamse haven, samen met zus Rosalie en broer Lars. Tijdens mijn studie is mijn fietshobby langzaamaan geëscaleerd, totdat ik twee jaar geleden eindelijk een echte racefiets gekocht heb. Tegenwoordig maak ik vele uren op de weg, waaronder in de Dolomieten. Verder houd ik ervan om aan mijn fiets(en) te sleutelen totdat deze perfect rijdt.

Samen met mijn 4 teamgenoten hoop ik met Giro di Kika geld in te zamelen voor onderzoek naar Kinderkanker. Ik heb vorig jaar van dichtbij meegemaakt wat de verschrikkelijke gevolgen zijn van kanker, nadat mijn stiefmoeder daaraan is overleden. Door geld in te zamelen voor onderzoek tegen KiKa, hoop ik dat anderen dat lot in de toekomst bespaard kan blijven. Als promovendus / onderzoeker weet ik hoe wetenschappelijk onderzoek op individueel niveau bestaat uit kleine, kleine stapjes, en niet zozeer uit wonderlijke ontdekkingen. Echter, vele kleine stapjes leveren samen significante vooruitgang op.

peter
Lars

Lars

Van jongs af aan ben ik groot liefhebber van de wielersport. Met name het betere klimwerk in de grote ronden heeft me altijd gefascineerd. Vorig jaar ben ik, verder aangestoken door mijn broers, het fietsen fanatiek op gaan pakken en heb ik mijn eerste racefiets gekocht.

Op 10 oktober 2016 overleed na een anderhalf jaar lang gevecht mijn stiefmoeder Klazien aan kanker. Van dichtbij hebben we als familie gezien hoe vreselijk zwaar en wreed deze ziekte is.

Kort hierna werden mijn broer en ik gevraagd mee te doen aan de Giro di KiKa. Even slikken bij het bekijken van de loodzware route: 1000 Kilometer fietsen door de Italiaanse Dolomieten. Maar een geweldige kans om met ons team en alle andere deelnemers een steentje bij te dragen aan de strijd tegen kinderkanker. Want het leed van kanker zou kinderen bespaard moeten blijven.

Het geld dat KiKa inzamelt is hard nodig voor onderzoek naar kinderkanker. De genezingskans van ruim 75% moet natuurlijk omhoog, de kwaliteit van de behandelingen moet beter en de bijwerkingen op korte en lange termijn moeten worden verminderd.

Om deze doelstellingen te halen is veel geld nodig voor onderzoek en daarom gaan wij samen deze uitdaging aan.

Wij vragen daarom uw steun voor KiKa!

lars
Jona

Jona

Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik in uitstekende gezondheid ben en in staat ben om 6 dagen door de Dolomieten te fietsen. Geen vuiltje aan de lucht en in een mooie omgeving mijn hobby uitoefenen.

Waarom dan niet tegelijkertijd met deze inspanning de
de meest kwetsbare onder ons, kinderen, helpen als zij plots een alles verwoestende ziekte krijgen. Een mooiere motivatie kan ik me niet voorstellen.

jona
Ruben

Ruben

Iedere vader en moeder weet hoe kwetsbaar je je als ouder kan voelen. Hoe het welzijn van je kind je eigen welzijn bepaalt. Hoe waar het cliché “als ze maar gezond zijn” eigenlijk is.

Als vader van twee prachtige koters weet ik dit ook. Ik moet er niet aan denken dat er iets met mijn kinderen gebeurt, mijn wereld zou instorten. Het besef dat andere ouders dit wel moeten doormaken vind ik verschrikkelijk. Daarom vind ik het werk van Kika zo belangrijk en wil ik mij ervoor inzetten. Dat doe ik op de fiets, omdat ik zo mijn eigen passie kan verbinden aan de doelstellingen van Kika. Met mijn inzet komen nieuwe, pijnvrije behandelmethoden hopelijk weer ietsjes dichterbij. Help jij me mee dit mogelijk te maken?

ruben

Sponsoren

logo-dieleman
logo-percys
advidi
lannetenit
henry-schein
cavex
examvision
arseus
intelly